Menu toggle

Erfgoedinzicht is een netwerk van collectiebeherende instellingen (musea, archieven, kerkbesturen, …) dat het erfgoed in Oost- en West-Vlaanderen in kaart brengt en de zorg ervoor stimuleert. De provinciebesturen van Oost- en West-Vlaanderen trekken en faciliteren dit netwerk. De collecties worden uniform geregistreerd in één databank en de website erfgoedinzicht.be brengt dit erfgoed van Oost- en West-Vlaanderen tot bij het publiek. Van een Madonna van Van Eyck tot een zilveren kelk uit de kerk van Vinderhoute, slechts één muisklik verwijderd!

Voor inhoudelijke ondersteuning (advies, begeleiding en vorming) en vragen kan u terecht bij:

Livia Snauwaert
Provincie West-Vlaanderen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
050 40 34 18

Voor technische vragen kan u terecht bij:

Marc Cornelis
Provincie Oost-Vlaanderen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
09 267 77 42

Christoph Coevoet
Provincie West-Vlaanderen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
050 40 35 81

 

 

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Op alle teksten of afbeeldingen en de lay-out berust copyright. Overname van gedeeltelijke of gehele teksten kan slechts na toestemming van de rechthebbende partnerorganisaties. De databanken en de website vallen onder de bescherming van de databankwetgeving. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een substantieel deel van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn verboden behoudens de wettelijke uitzonderingen en kan slechts na toestemming van de rechthebbenden.

Foutieve gegevens en klachten

De provinciebesturen Oost- en West-Vlaanderen en Erfgoedinzicht zijn niet aansprakelijk voor foutieve gegevens op de website en zijn niet verantwoordelijk t.a.v. gebruikers of derden voor mogelijk geleden directe of indirecte schade. Voor klachten betreffende de inhoud van gegevens, gelieve contact op te nemen met de rechthebbende partnerorganisaties.

Auteursrechtenverklaring

De rechthebbende partnerorganisaties hebben ernaar gestreefd de wetgeving op het gebied van auteursrecht toe te passen en na te leven. Indien een bepaalde afbeelding die op deze website gepubliceerd werd toch aanleiding geeft tot twijfel of betwisting, gelieve dan contact op te nemen met de desbetreffende partnerorganisaties